I dag har vi sesongavslutning på facebook – God Påske!

I dag har vi sesongavslutning på facebook – God Påske!

Vi er alle inne i en litt spesiell tid nå og vi i langrennsgruppa fikk en brå slutt på skisesongen. Våre siste arrangementer gikk vi glipp av, men vi i Rustad IL skal være svært stolte og fornøyd med sesongen uansett. Ikke alle som har hatt skiføre og treningsforhold fra tidlig i november og til det ble «bråstopp» torsdag 12. mars.

Det har vært en sesong preget av lite snø, mye organisering av treninger og arrangementer.

Jeg vil gjerne takke dere ALLE for årets innsats netopp i dag, torsdag 2. april. I dag skulle vi hatt sesongavslutning på Fellesskapshuset på Abildsø hvor vi skulle hedre alle våre små og store skiløpere, en verdensmester på ski, Iver Tildheim Andersen, premievinnere fra mesterskap, trenere og støtteapparat. Ikke minst er dette en sosial kveld hvor alle møtes på tvers av grupper i tillegg til foreldre og søsken.

Men, det gikk ikke slik at vi kunne møtes og jeg fikk ikke takket dere der alle sammen «live».

Dere har gjort en formidabel innsats denne sesongen, alle aktive og frivillige som bidrar til at vi har en så flott langrennsgruppe.

Når påsken er over så kommer vi tilbake med en liten aktivitetsplan framover, men i disse tider kan det bli endringer raskt. Jeg håper alle nå er tålmodige og husker på at vi som går på ski alltid har hatt litt pause på denne tiden av året, så nyt den uorganisert idretten nå.

Rådet er nå, kos der i skog og mark og vær kreativ. Masse å finne på, men husk å hold avstand!

Helt til slutt vil jeg ønske dere alle en riktig god hjemmepåske, selv om de aller fleste nok ikke ønsket det!

Husk å på å ta vare på dere selv og deres familie. Det er faktisk viktigere enn idrett akkurat nå!

Stor klem fra Barbro på avstand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *