Barmarksamling i Karlstad

Barmarkssamling i Karlstad juni 2019 

Dette er langrennsgruppas største samling på barmark på tvers av gruppene fom 12 år tom senior.

Samlingen er lagt opp slik at foreldre / eldre utøvere kjører bil nedover til Karlstad. Det er derfor mange som benytter seg av anledningen til å ta med seg hele familien nedover og yngre søsken enn 12 år er også hjertelig velkomne til å delta.

Vi overnatter i Campinghytter på First Camp Karlstad hvor alle har med seg «tørrmat»og drikke til 6 måltider. Middag lørdag ordnes felles.

Programmet for helgen er variert både treningsmessig og sosialt. Vi bruker beina mye denne helgen, bla til deltakelse i Karlstadloppet på lørdagen som er et 10 km gateløp. Her møter utøverne en flott trase og en særdeles god stemning rundt i løypa. Utover lørdagskvelden er det mye sosial aktivitet som kan by på store opplevelser.

Søndagen blir viet til rulleskigåing på en flott «bane» som er ca. 9 mil lang, altså lang nok til å utfordre både små og store. Her får også støtteapparatet sin trening ved å følge løperne rundt på sykkel. Alle «mann» i trening er viktig!

Påmelding (bindende påmelding) og betaling gjøres gjennom påmeldingslinken som du vil finne her
fom midten av april og fram til 3. Mai.: linken komme senere…

Har du noen spørsmål i forbindelse med samlingen kan disse rettes til:
Barbro Tomter Dahlen, tlf. 41 69 20 50, e-mail: langrenn@rustad-idrettslag.no

Når samlingen nærmer seg vil det bli gitt ut mer informasjon gjennom gruppas hjemmeside eller pr. mail.

Bli med på årets barmarkssamling juni 2019 i Karlstad!


Fra Karlstad Stadslopp 2018:
En dag som bjöd på varierande väder men glada miner

Karlstad stadslopp bjöd på blandat väder men ändå en folkfest. Bra jobbat alla deltagare som tog sig genom den 10 km långa banan. Bansträckningen var delvis ny pga byggnationer i stan och även i år kunde man njuta av musik längs banan.

Nytt för i år var den ”flygande 100” sträckan på Orrholmen där snabbaste dam och herr vann ett spurtpris i form av en weekendbil från SEAT från Lecab.

Först över mållinjen var längdskidåkaren från Norge, Anders Glöersen Rustad IL som ryckte från de andra efter ca 6,5 km och tog hem segern på tiden 31.22.3. På en andra plats hade vi även där en norrman i form av Arne Post, Royal Sportsklubb med tiden 31.53.7. Vi hade även norskt på tredje platsen på herrsidan och där hade vi fjolårets två Öystein Mörk, Sportsklubben Kraft som i år sprang in på tiden 32.05.1. Stort grattis till alla tre.