Kjære alle idrettsvenner!

Kjære alle idrettsvenner!

Vi er nå inne i en veldig spesiell tid med Koronavirus og alle de restriksjoner som følger med dette. De aller fleste av oss er veldig glade i å bedrive ulike former for fysisk aktivitet og i Rustad IL er det normalt stor aktivitet på våre idrettsanlegg. Men, nå er vi nødt til å følge myndighetenes bestemmelser og bidra i verdens største dugnad.

Det er i krevende tider man får testet hvor sterkt egne verdier står. To av idrettens verdier er helse og lojalitet. Nå trumfer hensynet til folkehelsen alle andre behov. Dessverre får idrettslaget mange henvendelser om egne behov og «kan vi ikke bare»…». Dette er ikke tiden for å løse individuelle behov. Nå er det fellesskapets innsats i en samfunnsdugnad som gjelder. Det handler om lojalitet for hverandre og for storsamfunnet.

Vi ber derfor om at ALLE respekterer at ALLE kommunale idrettsanlegg nå er STENGT og at de IKKE skal brukes.Det er Oslo kommune som har gitt alle idrettslag instrukser om å stenge anleggene.

Det er viktig at vi nå respekterer dette og at vi ALLE i Rustad IL (også andre brukere) utviser lojalitettil til stat og kommune skal vi fortjene deres støtte også framover. Vi ber også om at alle foreldre tar et ansvar her med å følge dette opp.

Inntil vi er i gang igjen må også vi i Rustad IL nå ta vår del av samfunnsansvaret, følg myndighetenes råd, hold avstand, still opp for de som trenger det og husk å ta vare på dere selv!

Sammen blir vi gode – ved å holde avstand og ikke bruke de kommunale idrettsanleggene!

Mvh
Barbro Tomter Dahlen
Leder Rustad IL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *