Skilek vinter 2024

Hei alle sammen!

Da er dagen kommet for den første skileken med Rustad IL Langrennsgruppa, tirsdag 30. januar 2024.

Årets deltakerantall er 367 påmeldte barn. Dette blir GØY!

Ber om at alle som har mulighet til det kommer seg til Skullerud til fots eller med kollektivt transportmiddel. Det er ca. 300 parkeringsplasser tilgjengelig ved skianlegget, men en del av disse plassene brukes også av markafolket og Skullerud Park. Et alternativ til parkering er på markaplassen ved Skullerud skole. Ca. 500 m å gå ned til skistadion. Når dere kommer ned på Skullerud idrettsanlegg, se etter gruppen deres på skiltene som er satt opp. Der blir dere møtt av en «vert» og aktivitetslederne for gruppa. Her vil dere også få utlevert vester som skal brukes i aktiviteten. Vestene samles inn igjen på samme sted som de ble utlevert etter endt aktivitet. Viktig at alle leverer tilbake vesten da denne skal brukes også på andre arrangementer.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkomne til skilek, vi gleder oss til å dele skigleden med dere alle sammen!

Se egen mail for gruppeoppsett og oppmøtested.

Skilek er GØY!

***********

Påmelding til vinterens skilek har åpnet..

For mer informasjon og påmelding: https://www.langrenn.rustad-idrettslag.no/?page_id=211

Direkte link til påmeldingsskjema: https://www.deltager.no/event/skilek2024#init