Idrettsuka i Østmarka

Idrettsuka – uke 32 – 9. – 13. august 2021

Idrettsuka i Østmarka går som planlagt under de smittevernsregler som vil gjelde i august.

Detaljene i det sportslige opplegget må vi tilrettelegge utover våren, men sammen og muligens på litt avstand skal vi klare det! Vi skal innom mange ulike idretter, som skiøvelser, håndball, badminton, innebandy, friidrett, fotball, orientering og tur i marka for å nevne noen. Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen i en trygg, sosial og sportslig utfordrende uke.

Hvis det skulle bli endringer i smittevernreglene fra myndighetene, og vi må avlyse, så vil alle påmeldte deltakere få refundert sin påmeldingsavgift minus et lite gebyr for tilbakebetaling.

Påmeldingsskjema ligger her: https://www.deltager.no/Landslagetsfriidrettsskole/idrettsuka2021

Mer informasjon finner du her: https://www.langrenn.rustad-idrettslag.no/?page_id=215

Informasjon 10. august:

Vi har hatt to flotte dager på Idrettsuka i Østmarka. Utrolig mange flotte barn/ungdom som har gitt «alt» i mange nye aktiviteter.
Her kommer litt ekstra informasjon om aktiviteter, oppmøtested og tid onsdag og torsdag.

Onsdag 11. august:

Oppmøte alle grupper på Rustadfeltet (ved fotballanlegget) presis kl. 08.15, se vedlegg. Vi skal gå til Lambertseterbanen for aktiviteter på friidrettsbanen. Hvis det blir veldig varmt (friidrettsbaner er varme!) så er det mulig vi er tilbake litt før på Rustadfeltet, men tidligst kl. 15.00. Alle må bli med tilbake til Rustadfeltet uansett hvor man bor, håper alle respekterer det. Husk å ta med godt med drikke.

Torsdag 12. august:

Oppmøte gruppe 5, 6, 7 og 8 (født i 2010-2006) presis kl. 08.00 på Rustadsaga sportsstue. Alle skal møte her!
Disse gruppene skal ta buss fra markaplassen ved Skullerud skole kl. 08.30 til Sandbakken / Bysetermåsan og gå tilbake til Rustadsaga med ulik stopp på kjente steder. De vil være tilbake på Rustadsaga sportsstue ca. kl.15.00-15.30.

Ta med litt ekstra mat og godt med drikke i ryggsekken. Matpakke får dere utlevert på Rustadsaga sportsstue ved oppmøte.

Oppmøte gruppe 1, 2, 3 og 4 (født i 2012-2011) presis kl. 08.30 på Rustadsaga sportsstue. Alle skal møte her!
Disse gruppene skal til Haraløkka / Sørli besøksgård.

Viktig at barna har tøy som tåler gårdsarbeid da en av de fire aktivitetene denne dagen vil foregå på Sørli besøksgård. Der skal vi ta opp poteter og hilse på sauene og de andre dyra.

Matpakke får barna utlevert på Rustadsaga sportsstue ved oppmøte. Dagen avsluttes på Rustadsaga sportsstue ca. kl. 15.15.

Da håper vi finværet fortsetter ut uken, også fredag, hvor vi har den store multisportdagen som avsluttes med litt ekstra godbiter og premieutdeling.

Vi trenere og ledere gleder oss til resten av Idrettsuka i Østmarka!