Snøsamling ble hjemmesamling

Beitostølen og Vaset ble byttet ut med nærsamlinger i Oslo. Det er tøffe tider i idretten for tiden. Våre eldre utøvere måtte denne helgen avlyse sine snøsamlinger, men ingen sure miner av den grunn. Dere tar alle et samfunnsansvar og følger myndighetenes smittevernreglement. Det står det respekt av.

Erstatningen for snøsamlingene ble gode hjemmesamlinger i nærmiljøet.

Tusen takk for jobben dere legger ned som Hovedtrenere: Rolf, Hogne og Morten, og deres støtteapparat. Dere er alle kreative og klarer å lage fantastiske treninger og sosiale samlinger.

I dag hadde 15-16 år bl. a. Kahoot på Zoom i pausen mellom øktene.

Gruppene har imponerende oppmøte på treninger og samlinger, eksempel er juniorgruppa som har gjennomført 117 treningsdager siden mai, som fordeler seg på 2459 fellestreningsøkter fordelt på alle juniorene. Mange av utøverne har passert over 100 fellestreningsøkter !

Dere imponerer oss alle med super treningsinnsats, stå på videre…