Resultater fra KM i terrengløp for Oslo – lang løype

Hei alle sammen!

Årets kretsmesterskap blir litt spesielt med hensyn på smittevernreglementet og Koronasituasjonen. Men, vi er heldige som er en utendørsidrett og kan lage konkurranser i disse tider.

Alle er forhåndspåmeldt og det er ikke adgang til etteranmeldelser, beklager, men sånn må det bli i år.

Det er påmeldt 154 deltakere og liten plass til tilskuere, trenere og foreldre da det er maks 200 som kan være tilstede på arrangementet. Vi ber om forståelse for at det kun er aktive utøvere som kan være inne på arenaområdet/løypene.

I klassene 8 tom 10 år kan alle deltakere ha med seg en foresatt/trener/leder som må registrere navn og telefonnummer når de kommer ned på stadionområdet for å hente startnummer sammen med barna.

For løpere som er over 20 år så gjelder fortsatt 1 meters-regelen når man står på start, løper og når man har løpt.

Vedlagt ligger løypekart og startliste.

Vi ønsker alle deltakere lykke til i årets KM og vi ber om at alle holder avstand og viser respekt for smittevernreglementet!

*****

Pga den spesielle situasjonen med Koronapandemien så blir arrangementet litt annerledes, dvs at vi bl.a. legger inn pauser i arrangementet, slik at det ikke blir mange som konkurrerer samtidig. Vi oppfordrer til at alle løpere/foreldre og trenere forlater stadionområdet raskest mulig etter at utøver har mottatt premie (selvbetjening). Det er ikke tilgjengelig garderobe og toaletter på arrangementet. Ved henting av startnummer anbefaler vi at man kommer ca. 30 min før sin egen start.

se her for mer informasjon…Påmeldingen er stengt, og det er ikke mulighet for etteranmelding, grunnet smittevernsregler…

Startliste ligger vedlagt.

Resultater kan følges live her: https://live.eqtiming.com/54309#result

Resultater ligger også vedlagt..