Til minne om Geir Sletner

Du gikk fra oss så alt for fort, du hadde så mye ugjort. Du var oss alle så inderlig kjær, du gav oss så mye, du stod oss så nær.

Det ble en brutal opplevelse for alle oss i langrennsgruppa fredag 25. november 2022 på hovedsamling på Skeikampen da du fikk hjertestans og døde i skiløypa.

I Rustad idrettslag var du en bauta og i 2016 mottok du også hedersmerke for alt ditt uegennyttige arbeid som du bidro med i klubben.

I langrennsgruppa viet du mye av din fritid som skismører og dugnadsarbeider på alle gruppas arrangementer og ukentlige treninger. Ja, hvem har ikke blitt «organisert» av deg på startstreken i et av Rustads mange skirenn. Du var stødigheten selv i denne jobben, alltid blid og imøtekommende for liten og stor.   

Du var også en nevenyttig mann og du elsket å snekre, fikse, montere, rigge og rydde i arenabygget og i bua på Skullerud idrettsanlegg. En Reodor Felgen hadde du også innebygget i deg.

Vi kommer alle til å savne ditt gode smil, din arbeidskapasitet og ditt gode vennskap med både glede og takknemlighet.

Savnet etter deg vil alltid være der, men vi skal ta godt vare på alle de gode minnene. De skal få leve videre og du vil alltid ha en helt spesiell plass i våre hjerter.

Våre tanker går nå til Hanne, Harald, Stian og Marit som har mistet verdens beste ektemann og pappa. Ingen ord kan dekke tomrommet og savnet dere har nå.

Vi lyser fred over Geir sitt minne.

PS. Mandag 12. desember kl. 18.00 vil langrennsgruppa ha en liten markering med et minutts stillhet før treningen starter. Alle er hjertelig velkomne til å delta på denne lille minnestunden.