Informasjon – Klubbmesterskap i terrengløp lørdag 24. oktober 2020

Start vil være fra kl. 09.00. De eldste vil starte først.

Vedlagt ligger nærmere informasjon om klubbmesterskapet – lørdag 24. oktober 2020.
Her finner du også starttider og hvor langt du skal løpe..


Velkommen til årets klubbmesterskap!

Henting av startnummer :   
Maks 40 minutter før man skal starte.


Smittevern:   
Alle deltakere er automatisk registrert
ALLE foreldre / foresatte som skal ned på stadion må registrere seg via mobiltelefonen og en QR-kode evt. på et registreringsskjema ved oppmerket plass på stadion. Maks en foreldre/foresatte pr. barn får komme ned på stadion. Men, mange muligheter til å heie hvis man går ut via Vannverksveien eller bak Skullerudstua. Alle trenere som ønsker å støtte deltakerne kan bli med inn på stadion, men må registrere seg som nevnt under foreldre/foresatte.


Premieutdeling:
Alle får premie når de går i mål, «selvbetjening». De som blir klubbmestere blir ropt opp i etterkant når resultatlisten er klar og får sin klubbmesterskapspokal som de «bytter» med den de fikk når de passerte mål.


Drikke:
Det blir ikke servert løperdrikke etter målpassering så husk å ta med drikke selv!


Live startliste finner du her…
Samme sted finner du også live resultater…